1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jungleflasher dziwny problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BiZu, Czerwiec 20, 2012.

  1. BiZu

    BiZu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej ! Chciałem samemu przerobić konsole ale pojawia się problem. Po długich bojach udało się zrobić żeby pc widział napęd lecz nic nie mogę wcisną w tym programie... oglądałem dużo tutoriali i nigdzie czegoś takiego nie było. Posiadam starą konsole z napędem samsunga i nie mam pojęcia co zrobić. Wstawiam fotke jak to wygląda.

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    z tego co widac to nie wykrylo ci napedu tylko prawdopodobnie dysk twardy dlatego zadne opcje w jf nie sa dostepne :D
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    na screenie nie widzę napędu, tylko dysk caviara.
     
  5. BiZu

    BiZu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cholera to jednak nie napęd... to ja już nie wiem jak go podłączyć... szukałem w necie i nie moge nic naleźć. mógłbym poprosić o jakąś pomoc bo w google nie znalazłem pomocy
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Posprawdzaj wszystkie porty. Dział lt, artykuły, tam masz poradniki.
     
  7. BiZu

    BiZu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie sprawdałem już wszystkie... w biosie przełączyłem na IDE i tak nic. a te poradniki też przeglądałem i kurde nie chce go za nic wykryć;/ niby bios go widzi ale program nie
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to w dosflashu zobacz
     
  9. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    z tego co widzę dalej masz włączony SATA a nie emulowane ATA. włącz emulacje i wyłącz raid. spróbuj też poprzepinać do innych gniazd na płycie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum