1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JungleFlasher.exe - .NET Framework Initialization Error

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TheShuROne, Sierpień 25, 2010.

  1. TheShuROne

    TheShuROne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chcialem zrobic flash napedu lecz nie moge odpalic na kompie (XP) Jungleflashera . Pojawia sie komunikat "Unable to find a version of the runtime to run this application". Moze wie ktos co jest tego przyczyna.? :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może taka , że po prostu nie masz tego net frameworka o którym na pewno pisze w README(NETFRAMEWORK MUST BE INSTALLED) , a to oznacza , że jak tego nie masz to nic nie zrobisz...Tutaj masz pomoc:
    Let me google that for you
    Ściągasz instalujesz i problem znika...
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    musi byc zainstalowany NetFramework w wersji co najmniej 2.0 zainstalowany
     
  5. TheShuROne

    TheShuROne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zainstalowalem NetFrameworka 2.0 i smiga , dziekówka
     
  6. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, mam ten sam błąd ale po zainstalowaniu NET Framework 4 wyskakuje ponownie. O co chodzi?
     
  7. Daaron

    Daaron Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Temat może jest stary, ale zawsze może pomóc komuś kto poszukuje odpowiedzi w internecie.

    Otóż jeżeli program potrzebuje Net Framework 2.0 a my mamy 4.0 to niestety musimy zainstalować jeszcze ten 2.0 nowsza wersja nie oznacza, że będzie chodzić wszystko na niej. Przynajmniej ja tak mam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum