1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JungleFlasher nie widzi mojego napędu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gotix, Listopad 23, 2011.

  1. Gotix

    Gotix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak jak w temacie, mam napęd Samsung, 64 bitowy system Windows 7 Home Premium, ktoś mi powiedział, że konieczna jest zmiana na Windows XP, ale czy nie da się tego jakoś inaczej zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tyles116

    tyles116 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lipno
    Cytuje blazejp:
    "Win 7 64bit:

    Resetujemy komputer -> podczas ekranu bootowania trzymamy/uderzamy w klawisz F8 -> wybieramy opcje 'Wyłącz wymuszanie podpisów sterowników'
    Jeśli mimo klikania klawisza F8 nie wyświetla nam się menu jak na screenie poniżej to musisz w BIOSie zmienic ekran bootowania(wiele płyt głównych ma domyślnie ustawiony ekran bootowania przedstawiający logo firmy itp. Ta opcja powinna być nazwa w BIOSie jako 'boot menu' / 'boot screen' itp)"
     
  4. Gotix

    Gotix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    To już dawno zrobiłem, chodzi o to, że program JF nie wykrywa portu mojego napędu, przez co nie mogę w ogóle rozpocząć flashowania napędu.
     
  5. tyles116

    tyles116 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lipno
    Też tak miałem.. Mam 4 porty w płycie kompa, podłączyłem pod 4 nic pod 3 nic okazało się że działa tylko 1 i 2.. Sprawdź inne porty : )
     
  6. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Zobacz dos flashem
     
  7. sirtox

    sirtox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czarna B.
    Też to miałem.podepnij napęd od konsoli i włącz komputer .wtedy komputer zobaczy ci napęd w JF
     
Wczytywanie...

Poleć forum