1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jungleflasher nie widzi napędu LT 74850c... USB Probe pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bocian1989, Grudzień 16, 2011.

  1. bocian1989

    bocian1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie, mam problem z komunikacją między napędem liteona 74850c a komputerem. Posiadam Karta PCI Kontroler SATA 2+1 ATA RAID firmy Gembird na chipsecie VIA VT6421A oraz USB Probe Delux LT2.0 Spider podłańczam wszystko jak należy lecz jungleflasher nie widzi napędu na każdym z portów sata... w napędzie wgrany jest ixtreme 1.9. Macie jakies pomysły co mógłbym jeszcze sprawdzić? może jakieś sterowniki? Próbowałem trybem vendor mode wgrać oryginalny soft, ale nie powiodło się ;/ wiem że było o tym wiele razy, ale identycznego przypadku nie znalazłem, proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    jak masz via to trzeba jakieś pliki usunać teraz już nie pamiętam jakie lubi jaki;))
    a co do nazwy to nie ma już xtereme jest po prostu LT i wersja;))
     
  4. bocian1989

    bocian1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gdzieś wyczytałem żeby nie instalować sterowników do tego kontrolera tylko w JF zaznaczyc via ports, zaraz spróbuje...ma ktoś jeszcze jakies pomysly?
     
  5. bocian1989

    bocian1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odinstalowałem sterowniki i dalej nie czyta ;/ w JF w polu device wyświetla nazwe kontrolera SATA
     
Wczytywanie...

Poleć forum