1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jungleflasher Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kniaziu, Czerwiec 18, 2011.

  1. Kniaziu

    Kniaziu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam takie problem podczas wymazywania Jungleflasher się zawiesił tzn. w ogóle Laptop się zawiesił. teraz przy każdorazowym podłączeniu napędu laptop się zwiesza, próbowałem zainstalować UniATA z tego tematu Avoiding The Via Freeze And Flashing Liteon With Laptop Pcmcia Made Ea - Scenyx Entertainment Community wszystko jest ok nie zawiesza się teraz ale Jungleflasher nie widzi napędu. próbowałem pod dosflash ale on całkiem nie widzi Karty sata, widzi tylko napęd cd od laptopa i dwa inne porty ida a sata nie. Nie wiem co teraz zrobić czy siadł napęd czy co dobrze że chociaż klucz mam. Kartę mam PCMCIA Via Raid VT6421. Nie mam dostępu do stacjonarnego kompa dos-a botuję z napędu cd. Proszę o jakieś porady.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Najpierw sprawdź napęd w konsoli czy działa .
     
  4. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Jak już Ci lapka nie zawiesza to ustaw port na którym jest podpięty napęd z ixa i wal erase napędu do skutku aż zaskoczy.
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
  6. Kniaziu

    Kniaziu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzięki w końcu poszło próbowałem dwa razy i jest ok już po flashu. Jak komuś zawiesza Jungleflashera to polecam linka z mojego pierwszego postu działa 100%. Dzięki za info.
     
Wczytywanie...

Poleć forum