1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jungleflasher problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez DLG, Grudzień 4, 2011.

  1. DLG

    DLG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka mam taki problem. Załączam JungleFlasher 1.85 włączam zasilanie napędu i gdy dam odświesz przy porcie do ktory jest podpięty napęd to komputer od razu się restartuje. Czyli ciemny obraz i od nowa xp się włącza. Napęd jest podpięty pod wejscie sata na płycie głownej. Z góry dzieki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. DLG

    DLG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W jungleflasher pisze

    I/0 Address : 0x0e0
    type : Sata
    Channel : primary
    Postion : Master
    Device : NVIDIA nForce3 250 Serial ATA cotroller
     
  5. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    to zainstaluj najnowszego JF i zobacz czy to coś da

    JF V0.1.90
     
  6. DLG

    DLG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zainstalowałem i jest to samo ;/

    Edit:
    Zaczeło działać ;)
     
  7. DLG

    DLG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jedno pytanie jak przerobic liteon 0225 / DG-16D4S ?:p
     
  8. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wnioskuje że slim. Sam sobie raczej nie dasz rade.
     
  9. DLG

    DLG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakis link do tutorialu ?
     
  10. weplausss

    weplausss Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aby przerobic Slimy 0225 DG-16D4S trzeba nawiercic chip w odpowiednim miejscu w napedzie co spowoduje odblokowanie sie napedu i umozliwi wgranie Pirackiego softa.
    Nie musze dodawac ze trzeba idealnie wytrasować punkt bo jak sie walniesz o 0,5 mm to spierdzielisz chip i po zabawie
     
  11. DLG

    DLG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok ok. Macie jakies tutoriale ? Może być po angielsku. To ze pisze w dziale świeżak to nie znaczy ze jestem świeżak ;) nigdy nie potrzebowałem forum ;p
     
  12. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Widać też że nigdy nie nauczyłeś się z niego korzystać. Poszukaj tutoriali a nie czekasz aż ktoś za Ciebie to zrobi
     
Wczytywanie...

Poleć forum