1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JungleFlasher + windows 7 64bit

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gipadam86, Styczeń 24, 2010.

  1. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    witam,

    JungleFlasher + windows 7 64bit czy to razem ze soba ruszy??
    poszukuje pliku: "portio64.inf" a w paczce programu
    JungleFlasher znajduj sie tylko "portio64.sys"

    czy ktos z was wie gdzie moge takie cos znalesc??
    w googlach juz szukalem i nie moge znalesc...
    kazda pomoc sie przyda:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pabis

    Pabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pisz
    Bo na 64bit jest inaczej i chyba powinno byc tylko porio64.sys ? Czy mi sie zle wydaje ?
     
  4. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    taki jest plik ale on nie chce sie zainstalowac:/
    w tym caly problem
     
  5. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  6. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Robisz to poprzez "Dodaj sprzęt"?
     
  7. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    tak ja mu pomagam i poprzez dodaj sprzęt nie da się tego dodać bo musi mieć końcówkę sys a program woła o inf.
     
  8. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Zainstaluj sobie to:
    Driver Signature Enforcement Overrider 1.3b - NGOHQ.com
     
Wczytywanie...

Poleć forum