1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JungleFlasher

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bastek16, Styczeń 24, 2010.

  1. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    Witam mam problem z jungleflasherem ponieważ kiedy go włączam wyskakuje następujący błąd 0xc0000135. Problem ten występuje na wszystkich 3 dyskach na jednym z nich jest nowiutki windows lecz na nim tez jest to samo. Na forum szukałem lecz z takim problemem się nie spotkałem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    wiem o co chodzi,nic ci nie da zrobienie windowsa nowego pobierz antywirusa pilnie mc affee przeskanuj nim kompa potem pobierz antywirusa avira boot cd do zbotowania pod biosem i na końcu zrób system i pobierz sobie nOD32 i wszystko będzie grac.
     
  4. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Winda is dead .
     
  5. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    ok problem rozwiazany zrobilem reinstalke windowsa i zainstalowalem net framework 2.0 i dzial jade do kumpla po pendriva i sprubuje wgrac lt :D
     
  6. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    gdyby czasami rzucał błędami to uruchom go w trybie 2000.

    I zainstaluj Net framework 3.5
     
Wczytywanie...

Poleć forum