1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JungleFlasher

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maraspol, Kwiecień 23, 2010.

  1. Maraspol

    Maraspol Banned

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żnin
    Mam problem z jungleflasherem. Po podlaczeniu napedu pod sata system wykrywa naped lecz jungler juz nie. Sterowniki portio64 mam zainstalowane (mam system windows 7 64bit) prosze o porade co zrobic.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    w JF ustaw odpowiedni port sata na którym jest podłączony napęd
     
  4. Maraspol

    Maraspol Banned

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żnin
    ustawialem ale i tak nie moze znalezc napedu...
     
  5. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    zobacz na systemie 32 bity mi tez raz nie działało pod 64
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zrób tak w kolejności
    włącz PC i odpal JF
    teraz dopiero podłącz zasilanie napędu i
    włącz wtyczkę SATA
    ustaw port Sata w JF
    ------------------------------------
    edit:

    odłącz inne napędy od sata
    zostaw tylko hdd i spróbuj
    jaki masz chipset na płycie głównej od sata ?
    najlepiej to robić na via6421a
    może się nie lubi z JF ,a JF 1.73 uruchamiasz tak ?
     
  7. Maraspol

    Maraspol Banned

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żnin
    nic nie daje...oto screen z JF

    [​IMG]

    edit:
    tak uruchamiam JF1.73
    mam chipset Intela.
     
Wczytywanie...

Poleć forum