1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Just Cause 2 ABGX problem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez H3KKO, Lipiec 26, 2011.

  1. H3KKO

    H3KKO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Sprawdzałem mój obraz ISO Just Cause 2 programem ABGX, wszystko wypadło dobrze, tylko na końcu jedno chyba wypadło źle.

    Oto Screen

    [​IMG]




    Czy mogę nagrywać?
    lub jak naprawić ten problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie nagrywaj i nie naprawisz
     
  4. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @H3KKO:
    To jest jakaś modowana wersja?
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    dlaczego nie może nagrywać?? przecież spokojnie mu odpali tylko z livem nie ma mowy bo ban na 100% ja mam taki obraz AC:B, identycznie mi abgx pokazał, wypaliłem i śmiga więc moim zdaniem możesz wypalić
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    twoj obraz byl modowany (tzn byl wgrywany polski jezyk)
    o modzie just cause 2 nie slyszalem wiec jest to zle zgrana plyta - i sie pewnie nie zainstalue na dysk albo w pewnym momencie wywali blad przeczysc sciereczka
    wg mnie szkoda plyty
     
Wczytywanie...

Poleć forum