1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Just Cause 2 - kilka pytań

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Fazi93, Grudzień 29, 2010.

  1. Fazi93

    Fazi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka. Mam 2 pytania odnośnie gry Just Cause 2. Pierwsze to czy gra jest długa? I drugie. Czy gra obsługuje monitory 4:3? Gram na starym LCD Sony 17" i demo mi rozciągało, nie wiem jak będzie z pełniakiem. Z góry thx za odpowiedź. Pozdro ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    Gra jest długa, na liczniku mam już 13 h i jestem gdzieś w połowie fabuły.
     
  4. Fazi93

    Fazi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to jeszcze mógłby ktoś odpisać na temat tego obrazu. Z góry thx ^^
     
  5. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Ja Cię zmartwię. Gre przechodzi się 14-15h. (Główne misje)
    Gram 16h i mam 31.8% przejścia gry.


    Co do monitora to nie wiem. A w innych grach też Ci rozciąga?
     
  6. Fazi93

    Fazi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra już wiem wszystko. W innych nie rozciąga tylko w tej. Jest niedostosowana do 4:3, swoją drogą dziwne posunięcie twórców. Temat do zamknięcia.
     
  7. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    dziwne posuniecie? jak dla mnie krok w "przyszlosc". zacznij sie przyzwyczajac ze gry nie beda obslugiwac powoli 4:3 bo juz sie odchodzi od tego formatu i to od dluzszego czasu.
     
  8. Fazi93

    Fazi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Yhm, tak się odsuwają, że wszystkie gry jakoś działają normalnie, a nie będę zmieniał monitora pod jedną grę ;p
     
  9. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    napisalem ze beda sie zmieniac...
     
Wczytywanie...

Poleć forum