1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Just cause 2 , nagrywanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez matryks, Marzec 20, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam ix 1,6 a just cause to wave 4 , powinienem to jakos przerobic?;d

    macie abgx
    Imageshack - beztytuuyyyy.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    Wpierw przez abgx360 GUI puść a potem do waw3 tym programem:360 Waves Patcher 1.2.2
    Ewentualnie przez activ.iso
    Ja spatchowałem go do waw3 i śmiga aż miło


    ----------------------------------------------------------------------------------------------

    Pomogłem podziękuj
     
  4. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Nie używaj abgx360 tylko odrazu spta**** 360WavesPatcherem na Wave 3 i wypal ;D
     
  6. voldermort

    voldermort Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tam gdzie mnie nie znajdziesz...
    iX 1.5 - wave1-2
    iX 1.51 - wave1-3 + patchowane
    iX 1.6 - wave1-3
    iX 1.61/iX 1.51 (hitachi)/iX 1.6NS/iX 1.61NS/iX LT wave 1-4
     
  7. bolczunio

    bolczunio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Ja mam takie już inne pytanie dot. tej gry i nie znalazłem lepszego miejsca żeby napisać ;)
    Mianowicie: ściągnąłem JC2, sprawdziłem abgx (log tutaj), wydaje mi się że powinno śmigać, ale wypaliłem na 2 płyty i jednej wogóle nie widzi, a druga ma błąd w kopiowaniu na dysk przy 95%.
    Może ktoś rzucić okiem i napisać czy to wina płyt czy może obraz wadliwy?
     
  8. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    To co zaznaczyles oznacza ni mniej ni wiecej a przerobiony obraz, tzn zmieniony wave.Napisz jakiego masz IE
     
  9. bolczunio

    bolczunio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Mam najnowszy iExtreme 1.61 non-stealth na liteona.
    Tylko dlaczego pierwsza płyta wogóle nie rusza, a druga ma błąd instalacji?
    Dodam że wyjątkowo kupiłem płyty po 2,8 zamiast po 5 zł, może to ich wina :(
     
  10. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Jakas wadliwa możr była.Przelec płytki ABGXEM
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum