1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Just Cause 3 zmiana języka.

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez Ryczko, Styczeń 9, 2016.

  1. Ryczko

    Ryczko Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2015
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kupiłem ta gre i na foli było Pl napisy ale przeszukałem menu gry i nic nie znalazłem. Wie ktoś jak zmienić? Z tego co znalazłem w necie to na Steamie rownież w grze nie ma takiej opcji, choć można zmienić język.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12432
    Polubienia:
    1121
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    region konsoli na polska

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Ryczko

    Ryczko Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2015
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Konta xbl ? Bo nie wiem gdzie konsoli zmienić
     
  5. Ryczko

    Ryczko Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2015
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Znalazłem tylko to ale było już ustawione na PL
     

    Załączniki:

    • image.jpeg
      image.jpeg
      Wielkość pliku:
      927,8 KB
      Wyświetleń:
      21
  6. Ryczko

    Ryczko Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2015
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  7. karpiqu

    karpiqu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    61
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hej kolego. Rozwiazales może ten problem z językiem. Ja właśnie też kupiłem JC 3 na xboxie store no i gra jest po angielsku.
     
  8. krisis

    krisis Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odświeżam. Kupiłem JC3 i koleś co sprzedawał wcisnął mi kit ,że niby aktualizacja zmienia język. Dupa jest ENG. Da radę coś z tym zrobić?
     
  9. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3907
    Polubienia:
    1995
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To zwróć mu co za problem ?
     
  10. krisis

    krisis Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie da rady. Kupione przez Olx . W innej miejscowości , spotkaliśmy sie na drodze. Zastanawia mnie jednak jedna rzecz po włożeniu płyty do napędu bez jej zainstalowania pokazuje się opcja zainstaluj. Gra instaluje się cała z Internetu natomiast nie chce się uruchomić i wypisuje że nie mam płyty w napędzie o co tu chodzi ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum