1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Już można grać w Battlefield 1 poprzez EA Access - zobaczcie 2 godziny gameplayu!

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez -=SETH=-, Październik 14, 2016.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    Battlefield 1 jest już dostępny na platformie EA Access i Origin Access. Oczywiście EA nie udostępniło całej produkcji. Do dyspozycji mamy: 5 map (St. Quentin Scar, Amiens, Sinai Desert, Fao Fortress oraz Suez), 4 tryby zabawy (Rush, Operations, Domination oraz Conquest) oraz 2 misje z kampanii (misja z rozdziału Storm of Steel oraz misja z rozdziału Through Mud and Blood).

    10 godzin spędzonych z Battlefield 1 powinno dać dobry pogląd na to, czy warto skusić się na zakup tej strzelaniny. Przypominamy, że EA Access jest dostępne tylko na XOne, a Origin Access na PC. Sony odmówiło jakiś czas temu współpracy z EA i w ten sposób usługa ominęła PS4.

    Jeśli chcecie przyjrzeć się dokładnie, jak wygląda rozgrywka z udostępnionych trybów/map, odpalcie poniższy filmik. Uważajcie tylko jak zwykle w przypadku takich filmików na spoilery.

    Oczywiście zachęcam fanów serii do dzielenia się wrażeniami z udostępnionej porcji gameplayu – jak oceniacie najnowszą strzelaninę DICE?




     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dziwne bo ja tego pobrać jeszcze nie mogę :/
     
  4. ArturM05Pl

    ArturM05Pl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2014
    Posty:
    217
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja pobrałem wczoraj rano. Dziś pierwszy raz odpaliłem tez wam co 5 min wyskakuje powiadomienie ze zostało mniej niż x godzin gry?


    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
     
  5. marthinez

    marthinez Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2012
    Posty:
    155
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W ea acces przy batku kilknij "dane gry".
    Będziesz mógł pobrac demo.
     
  6. ManyPL

    ManyPL Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    206
    Polubienia:
    263
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    miasteczko sexu i biznesu ;)
    też..wkurzające to jest ale co zrobić.
     
  7. pluto26

    pluto26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    195
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
    U mnie nie wyskakuje żadne info o czasie tylko na przy uruchomieniu gry.

    Wysłane z mojego LG-H736 przy użyciu Tapatalka
     
  8. xlc

    xlc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2014
    Posty:
    86
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mi częściej niż co 5 min.W multi grac przez to nie mogę :/

    Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
     
  9. qba123

    qba123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    302
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    myślałem, że takie jaja tylko w singlu, to multi nawet nie odpalam jak ma mi wyskakiwać to tak samo jak w singlu
     
  10. ArturM05Pl

    ArturM05Pl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2014
    Posty:
    217
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gdańsk
    Może przelogowanie profilu pomoże. I ponowne logowanie w eaa jutro będę kombinował.


    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
     
  11. Machiavellimind

    Machiavellimind Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2016
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wersja singla jest tylko na 2h? Bo skończyłem tylko prolog plus Storm of steel i drugiej misji juz nie moge odpalić ,wyskoczyło mi ze dziękuje i zaprasza do kupna bądź wypróbowania multi
     
Wczytywanie...

Poleć forum