1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jxbl modem karta siec iowa, jak to włączyc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez turysta, Sierpień 29, 2010.

  1. turysta

    turysta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Witam! mam problem otóż chciałem podłączyc xboxa pod neta pod modem jednak mozna to zrobic jedynie przez router i przez podłączenie do kompa. Niestety w tyłu przy kompie jest tylko jedno wejscie do kabla od modemu. Mam jeszcze jakąs starą karte ieciową, czy jeżeli ją podłącze to zadzałą internet w boxie?? dodam ze na tej karcie sieciowej co to nie mam jej zamontowanej w kompie jest tez tylko jedno wejscie. Będzie działąc jak to podłącze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeżeli podłączysz tę kartę do PC a od karty do konsoli pociągniesz kabel CROSSOWANY to tak, będzie to działało.
     
  4. turysta

    turysta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    crossowany??? ten w zestawie z xboxem?
     
  5. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Niestety ten z zestawu jest to zwykły kabel UTP RJ45. Choć możesz także spróbować zmostować 2 połączenia i podłączyć tym kablem z zestawu.
     
  6. dawidek1258

    dawidek1258 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
Wczytywanie...

Poleć forum