1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel a zasilacz !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rooob3, Sierpień 18, 2010.

  1. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Witam. Przyszedł dzisiaj do mnie xbox360 elite 250 GB biały :p... Tylko z chińską czy amerykańską wtyczką(Z trzema bolcami płaskimi). Zasilacz jest 150 W. Bodajże 100V-203V(czy 230V). Muszę zakupić nowy zasilacz ? czy wystarczy przejściówka ? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Wystarczy pewnie przejściówka.
    BTW elite o ile wiem nie były produkowane w kolorze białym. Czarny, czerwony i chyba zielony.

    EDIT:
    Racja była edycja Final Fantasy XIII
     
  4. Cze'si0

    Cze'si0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chyba kupiłeś wersje Final Fantasy XII (czy tam ileś).
    @Topic.
    Tak wystarczy przejściówka ja też mam angielską w tyczkę i przejście na polską i działa bez problemu ;D
     
  5. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Tak to jest ta limitowana edycja final fantasy.
    Gadałem już ze sprzedawcą wystarczy podpiąć kabel od pc ! :)
    A Tak na marginesie mam problem z nagraniem płyty. Mam IExtreme LT 1.1
    musz patchować coś ? można nagrać za pomocą poweriso ?
     
  6. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Radziłbym przez imgburn. Nie musisz nic patchować, LT czyta wszystko
     
  7. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    A nie masz konsolo w systemie NTSC? Skoro ze Stanów to tak sobie pomyślałem. To pewnie bedziesz musiał sciągać gry RF albo własnie NTSC lub przerabiać obraz PAL
     
  8. wer

    wer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolega ma zapewne konsole z Anglii (z trzema bolcami na wtyczce), więc wystarczy zwykla przejściówka za 3zł. Gdyby to była konsola ze Stanów (dwa płaskie bolce), musiałby nie tylko kupić zasilacz lub przetwornicę ale i ściągać/kupować gry w systemie NTSC lub RF jak wspomniał kolega Malinbox ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum