1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel aby podłączyć xboxa do monitora

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hirurg, Maj 12, 2014.

  1. hirurg

    hirurg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kiziel

    kiziel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  4. hirurg

    hirurg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Asus mw221 nie ma hdmi jest vga i dvi
     
  5. kiziel

    kiziel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  6. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Ale mu doradziłeś nawet obrazu HD nie będzie miał.

    Tak tan będzie dobry skoro masz w monitorze DVI.
     
  7. kiziel

    kiziel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jeszcze do tego adapter żeby dźwięk był, DVI nie przesyła dźwięku tylko obraz. Rozdzielczości jego max to 1680 x 1050 d-sub spokojnie starczy do tej rozdzielczości.
     
  8. Heheszky

    Heheszky Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie prawda sam mam taki kabel , przerobiłem ich kilka i nie ważne czy oryginalny M$ czy jakiś chinol za 10zł każda jakośc obrazu była taka sama i na każdym maksymalna rozdzielczość to 1920x1080
     
  9. Heheszky

    Heheszky Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Dawno większej bzdury nie czytałem. Dvi - hdmi da się połączyć bez problemu.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. miaucoon

    miaucoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2014
    Posty:
    106
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    O matko ;)
    Ale znasz Ty chociaż rozwinięcie skrótu DVI?

    W razie czego podpowiem Digital Visual Interface, jak sama nazwa wskazuje digital=cyfrowy, a jego zaletą jest to, że może przenosić również sygnał analogowy.
    Dlatego masz rozróżnienie DVI-A i DVI-D ja np w swoim Philipsie Brilliance 200P mogę wybrać źródło sygnału pomiędzy tymi dwoma i analogowym D-sub.
     
  12. miaucoon

    miaucoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2014
    Posty:
    106
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładnie ;)
    Nawet do niektórych kart graficznych dodawali w komplecie taka małą przejściówkę, z jednej strony wtyczka DVI z drugiej gniazdo HDMI.
     
  13. kiziel

    kiziel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    tej, chodziło mi o maksymalną rozdzielczość jego monitora.
     
  14. kiziel

    kiziel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No tak, ale przez DVI dźwięk nie przechodzi. Tylko przez hdmi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum