1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel audio xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krawol, Styczeń 25, 2010.

  1. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    Witam do czego służy te wejście?

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    To jest wejscie optyczne (cyfrowe) do wiezy,amplitunera, dvd lub innego urzadzenia. Dzieki temu kablowi uzyskasz dzwiek Dolby Digital 5.1
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To jest wyjście optyczne do podłączenia kablem optycznym do kina domowe. Dzięki temu masz dźwięk przestrzenny
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli nie masz głośników w systemie 7.1 to to wyjście ci nie posłuży.
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    5.1 wystarczy nie musi miec 7.1:)
     
  7. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja mam troszkę inne pytanie, czy jak mam podłączonego x'a przez HDMI to ten kabel tam zmieści się?Pytam tak dla pewności. I czy potem trzeba coś zmieniać z audio, żeby dźwięk leciał przez ten kabel?
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    1. Zmiesci sie
    2. Nic nie musisz zmieniac. Obraz z HDMI dzwiek z audio. Ja tak mam podlaczone
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Ale to jest audio adapter a nie AV, zostal specjalnie zrobiony i zaprojektowany zeby sie zmiescil z HDMI, bylo to juz.
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To widocznie mam zje...... Kabel hdmi bo mi się nie mieści.
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Mi się normalnie mieści audio adapter + HDMI
     
  13. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    No mi dokladnie tka samo :D
     
  14. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A ja za nic nie mogę zmieścić. Nie mam pojęcia o co chodzi. Myślałem ze to normalne ze się nie mieści. Muszę koniecznie kupić inny kabel i sprawdzić.
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale masz HDMI i ten audio adapter czy ten "fabryczny" composite?
     
  16. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    ....a nie łatwiej Audio pociągnąć z TV jak już podłączasz XA przez HDMI ? Chyba telewizor ma wyjście optyczne?
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale nie każdy TV przerobi dźwięk na DD 5.1
     
  18. michal07

    michal07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co jest na wyjściu hdmi jeśli chodzi o audio??
    tylko stereo analogowe? czy może 5.1 zakodowane? czy to i to? czy dźwięk 5.1 można uzyskać tylko i wyłącznie przez to wyjście optyczne?
     
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    HDMI też przesyła 5.1, ale zależy teraz od urządzenia odbierającego/kodującego czy zrobi to na 5.1
     
  20. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  21. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Co ty zes zrobił z ta obudowa. Wystarczy lekko podważyć i schodzi.

    @Pabloo
    Mam audio adapter. Dokupiony nie z zestawu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum