1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel Big Ben

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Karpiu360, Styczeń 3, 2010.

  1. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Witam ;)
    czytałem na forum, że jednym z lepszych kabli jest kabel firmy big ben. I tutaj moje pytanie. Czy to ten kabelek ?

    Big Ben Kabel HQL S VGA - najlepsza jakość obraz (870769011) - Aukcje internetowe Allegro

    Zastanawia mnie poprostu cena : 9,99 ?
    jak to mozliwe ze kabel takiej jakosci, kosztuje tak niewiele. czyzby jakis fake ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    oo :D faktycznie ;p
    tak byłem podekscytowany ze nawet nie zauwazylem :D
    dzięki ;)
    ale to ejst to, tak ?
     
  5. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    a jeszcze mam pytanie :)
    Czy jest możliwośc podpięcia wtyczek od dzwieku do np. wieży ?
     
  7. Ohara

    Ohara Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a dlaczego by nie było można?
     
  8. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    poprostu się pytam.
    czyli tak :D?
     
  9. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak :D ps. jesli mozna wiedziec to ile dales za dysk jest oryginalny czy nie a jezeli nie to czy kupiles sam dysk czy z obudowa :D pytam sie bo mam zamiar tez kupic
     
  10. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    Tak.


    UP Szybszy :d
     
  11. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
  12. qb3s

    qb3s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Posiadam taki kabel big bena jestem w 100 % zadowolony, podłączam pod niego słuchawki jak i wieżę. :)
     
  13. Adix6900

    Adix6900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A ja tego kabla nie polecam niestety ;/ Kupiłem go w Mediamarkt za 99.99 zł i po jakiś 5 miesiącach przekłania wypadły mi 2 te piny ;/ Po podłączaniu bez tego pinu obraz jest niebieski;/

    Pozdrawiam,Adix.
     
  14. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    ehhh ;/

    a może polecacie jakiś inny ? sprawdzony :D kupowal ktoś z was na allegro i jest zadowolony z jakosci ?
     
  15. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja mam big bena ponad rok i smiga perfekt :) polecam
     
  16. cocieto13

    cocieto13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ty sie nie dziw ze ci piny wypadly , jak sie ciagle przeklada kable w monitorze to tak jest . Wiem bo sam tak mialem , poza tym to jest bdb kabel . Zeby piny sie nie wyginaly itp. to kup sobie przelacznik kvm albo wepnij sobie przejsciowke zensko-zenska i podlaczaj kablem od monitora w ta przejsciowke.

    Jesli pomoglem wcisnij Dziekuje
     
  17. qb3s

    qb3s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Dokładnie jakość kabla pierwsza klasa. Trzeba się po prostu umieć obchodzić z kablami.
     
  18. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    aha . :D
    ale w sumie też mam zamiar wiosłować kablami ;/ no ale coż zycie. i tak przeciez chyba nie ebde odpinal kabla od przejsciowki, wiec raczej problemu nie bedzie :D no dobra, no to dzieki ;D a
     
  19. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
  20. qb3s

    qb3s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Eh niby dla czego lepszy? Masz lepszy obraz? :D

    Karpiu360 też często przełączam kabel już ponad 2 lata i jest w takim samym stanie jak go kupiłem. Jak dbasz tak masz i taka prawda. :)
     
  21. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Obraz ostrzejszy oraz wg mnie minimalnie lepsze kolory..Dla telewizorów SD to chyba najlepsze wyjście pełny kabel SCART (RGB) innej alternatywy nie widzę..
     
Wczytywanie...

Poleć forum