1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel bigben full hd i hd ready

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Razak, Grudzień 25, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Witam,wiec chce sobie kupić lcd 32 cale jakiś soniak full hd mam kabel bigben ten co można podpiąć to monitora,konsolę mam jeszcze bez hdmi na opisie kabla pisze że może wyświetlić rozdzielczość 1920x1080 jeśli podłącze mojego xboksa bez hdmi z tym kablem telewizor wyświetli mi 1920x1080?? czyli full hd?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    myśle że jeżeli nie masz wejścia HDMI w x360 to w ogóle nie masz odsłoniętych opcji wyświetlania HD.

    Możliwe że się myle.


    // a i jak podłączysz taki kabel jak on ma wejście HDMI a twoja konsola nie ma ^^
     
  4. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    znaczy się jak ma podpiętą do monitora są wyświetlone wszystkie rozdzielczości jak nawet dam na monitorze 1920x1080 to tez ją wyświetli ale wiadomo nie będzie dopasowane do tego monitora
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    Jesli to kabel DVI to wyswietli ci FHD
     
  6. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    [​IMG]


    to jest dokładnie ten kabel,co to jest FHD?a np jak bym dał rozdzielczość hd redy to ten kabel by wyświetlił by pełny hd?
     
  7. lamparcicho

    lamparcicho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak Razak, wyświetli Ci full HD przez VGA

    "a np jak bym dał rozdzielczość hd redy to ten kabel by wyświetlił by pełny hd? "

    1920x1080 full hd
    1280x720 hd ready (z teorii, w praktyce producenci stosują różne śmieszne rozdzielczości w stylu 1366x768 w lcd lub 1024x768 w plazmach, przyjęło się że ta druga wartość musi byc równa lub wyższa od 720 linii aby ekran był hd ready)

    Razak, jak kupisz sony fhd to będziesz miał na 99% możliwość odpalenia 1920x1080, posiadacz kabla bigbena niech się wypowie, ja mam vga od microshitu
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    na DVI mozna puscic na FHD,bo DVI przesyla obraz cyfrowo.Wiec no problemo,tym bardziej ze m$/BB to oryginalne akcesoria i jakos bedzie dobra:)
     
  9. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    czyli mam rozumieć że wyświetli mi te full hd czy jak?,po prostu nie jestem dobrze obeznany jeśli chodzi o obraz i dźwięk z tej dziedziny
     
  10. Adix6900

    Adix6900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak .. wyświetli ci full hd bo sam mam taki kabel i mi wyświetla na plazmie :)


    Pozdrawiam,Adix.
     
  11. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    dzięki panowie o to mi chodziło podziękowania dla was!!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum