1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

KABEL Component HD-AV już sam nie wiem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez snake16, Sierpień 16, 2011.

  1. snake16

    snake16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam zakupiłem konsolkę, i w opisie Aukji było napisane że znajduje się KABEL Component HD-AV
    Z tego co widze on inaczej wygląda, patrzcie na mój zwkły AV jak sie nie myle, albo się nie znam.
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    Z tym kablem raczej jakości Hd nie będzie, i czy będę musiał dokupić kabalek HDMI
    Z góry dzięki za informacje

    P.S TV Lcd normalnie posiada HD Ready
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Taki kabel standardowo dostajesz do Xbox'a.
     
  4. snake16

    snake16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. koala3333

    koala3333 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak zeby na twoim telewizorze byl obraz w jakosci hd musisz miec kabel hdmi lub kabel Component HD-AV. inaczej nie da rady.
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jeśli na aukcji było zdjęcie z tym kablem o którym piszesz czyli component to gość Cię trochę przekręcił nie wysyłając tego kabla a jeśli na zdjęciach z aukcji był ten kabel standardowy to się nie znał na rzeczy pisząc,że to component.
     
  7. snake16

    snake16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie gościu chyba pokręcił, no cóż, nie będę płakał za tym kablem^^ będę musiał kupić kabelek HDMI osobno. Dzięki za info
    P.S Ale jak był bym wredny, to i tak bym mu odpisał coś ma allegro...Ale mniejsza z tym
     
Wczytywanie...

Poleć forum