1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel Component HD AV M$ i zamazany obraz.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Verbal, Październik 25, 2011.

  1. Verbal

    Verbal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Szukałem postów na forum poruszających mój problem,niczego nie znalazłem.
    Ostatnio zainwestowałem w telewizor Samsung D5500 z myślą głównie o mojej konsolce i pełnym HD.Jakże wielkie było moje zdziwienie gdy okazało się,że moja wersja (Core) nie posiada wejścia HD. No nic,poszperałem trochę w internecie i okazało się,że jest jeszcze możliwość zakupienia kabla Component albo VGA HD. Kupiłem nieoryginalny kabel VGA (niby HD z przełącznikiem na kablu) ,ale ten dawał mi tylko standardowe rozdzielczości (to tak ku przestrodze). Dzisiaj kupiłem oryginalny używany kabel Component HD i wszystko w porządku - mam do wyboru wszystkie rozdzielczości HD,ale pojawił się problem. Obraz we wszystkich grach jest zamazany. Bawiłem się trochę ustawieniami telewizora,coś tam pomogło,ale to dalej nie TO. Wie ktoś jak temu zaradzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ozza97

    ozza97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mielec
    Przestaw na kablu na HDTV i w ustawieniach konsoli ustaw 1080p. aha jak masz x'a bez flash to update dasha bo mozesz miec starego bez obslugi full hd.
     
  4. Verbal

    Verbal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko było ustawione tak jak mówisz kolego. Dashboarda też mam najnowszego.
     
  5. ozza97

    ozza97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mielec
    odlacz kabel i sprawdz czy złacza sa czyste i sprawne tzn czy są wszystkie, nie pourywane(koncowka podlaczona do konsoli)- jak nie to patyczek higieniczny i aceton i jedziesz
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na wszystkich rozdzielczościach tak jest, czy tylko na niektórych? Ustaw natywną.
     
Wczytywanie...

Poleć forum