1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel COMPONENT X360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez vader185, Czerwiec 18, 2014.

  1. vader185

    vader185 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam.
    kupiłem xbox 360 na aukcji facet napisał że wszystko o.k. ale kabel component xbox 360 był rozpołowiony i brak zworki przełączającej na hd.
    moje pytanie czy ktoś jest wstanie pomóc i powiedzieć gdzie była zworka i co trzeba złączyć żeby było hd. zdjęcia kabel xbox 360 - vader185 - Chomikuj.pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Zworka jest przy wejściu do podlaczenia do konsoli, kabel powinien być tak rozpolowiony, zielony niebieski czerwony to do hd , a żółty tp jest wizja biały czerwony stereo
    Widzę ze ten twój kabel to jest tylko do hd tam gdzie masz te 3 podlacz pod wizję a te dwa to stereo
    Wysłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. vader185

    vader185 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie mam tylko to co na zdjęciach. wiem że przy wtyczce powinna być zworka ale jej nie ma. jakie ona przewody zwierała ze sobą żeby było hd
     
  5. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Do hd mówię jest kolor zielony niebieski czerwony do wizji i biały czerwony do stereo będę tak koło 17 30 w domu to ci pokaże na zdjęciach jak będziesz jeszcze chciał

    Wysłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. vader185

    vader185 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o.k. daj zdjęcia jak możesz
     
  7. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Ten kabel powinien tak wyglądać[​IMG]

    Zworka wygląda tak [​IMG]

    Od wizji w hd są te[​IMG]

    A te od dźwięku i żółty tp jest wizja w sd[​IMG]
    Wysłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  8. vader185

    vader185 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o.k. nie o kable mi chodzi. po prostu nie mam drugiej części od wtyczki tam gdzie jest przełącznik TV i HDTV. i nie mogę przestawić na HDTV. moje pytanie jak zrobić żeby przestawić bez tego przełącznika. na chłopski rozum ten przełącznik coś przestawia coś zwiera ze sobą żeby był sygnał lepszej jakości. CAM00099[1].jpg - kabel xbox 360 - vader185 - Chomikuj.pl
     
  9. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    mi to się zdaje że to będzie tam gdzie ci zaznaczyłem czerwoną kołkiem [​IMG]
    Jak to jest to, to napisz czy zgadlem
     
  10. vader185

    vader185 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety nie. jest to połączenie jednej blaszki z drugą. rozebrałem może teraz ktoś powie jak polutować kabelki żeby było HDTV.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  11. vader185

    vader185 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zwarłem zesobą trzy luty 20 22 24 i poszło TV przestawił się na 1080p temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum