1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kabel component

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzegorz1652, Październik 16, 2011.

  1. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Czy jeśli nie mam wyjścia HDMI w swojej konsoli a kupię taki kabel: ORYGINALNY KABEL MICROSOFT COMPONENT do XBOX 360 to będzie mi szło w jakości HD na plazmie? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxrozrywka

    maxrozrywka Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. Folgowsky

    Folgowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Zabrze, Poland
    Mi się wydaje ze jak nie puścisz sygnału przez HDMI to nie będzie 720p a co dopiero 1080p , ale mogę się mylić .
     
  5. glazera2230

    glazera2230 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    wydaje mi się , że nie bedzie to kabel HDMI tylko zwykły obraz . Jednak mogę sie mylić :)
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jakość HD czyli taką samą uzyskasz na komponencie jak i na hdmi
     
  7. Aaron_1988

    Aaron_1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Smigiel, Poland
    To jak jest z ta jakoscia bedzie czy nie jakos chociaz pod HD
     
  8. c4hir

    c4hir Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesli bedzie to kabel z 6 koncowkami i TV ma wejscie kompozytowe na HD. Taki kabel ma - wtyczki: biala i czerwona to audio, zolta (std wideo); zielona , niebieska, czerwona(czasem pomaranczowa) - to sa wtyczki do wideo YPbPr (analogowe) dajace mozliwosc pelnego HD 1920x1080.
    Wszytskie nowe konsole teraz sa sprzedawane w komplecie z kablem std.

    A, i nie musi byc oryginalny microsoftu, zeby dziala
     
Wczytywanie...

Poleć forum