1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel Component.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez #PCMR, Lipiec 14, 2009.

  1. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    173
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Witam. mam pytanie. Czy jak zmienię w kablu z 'HDTV' na 'TV' to mogę zmieniać ustawienia obrazu? Bo mam aktywną opcje 'ustawienia hdtv' ale automatycznie jest ustawione na 480p i jak próbuję zwiększyć to się pyta czy zachować ustawienia, klikam tak i z powrotem wraca do 480p.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. shadzor

    shadzor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Inowrocław
    z tego co zauważyłem u paru osób, opcje typu 1080i / 1080p działają na różnych TV, jeśli ustawisz 1080i i masz czarny ekran a po chwili wraca do starych ustawien, to znaczy że Twój TV nie oferuje tej opcji, spróbuj wtedy 1080p, powinno zadziałać, o ile masz ustawione HDTV na kablu component

    pozdrawiam ;)
     
  4. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Shador , chyba na odwrot . Jak nie działa 1080p to sproboj 1080i .
     
  5. mackoo

    mackoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WItam, mam pytanie otoz czy Xbox360 arcade posiada wejscie component? Nigdzie go nie widze mam tylko HDMI! Wlasnie zakupilem kino domowe i chce podlaczyc Xa pod kino obraz uzyskuje przez HD natomiast dzwiek chcialem przez kino. Co mam zrobic?
     
  6. locke4

    locke4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław/Kielce
    Wejscie Component? masz dwa wejscia w xboxie, jedno hdmi a drugie do innych kabli, musisz kupic odpowiedni.
    [​IMG]
    (bez tej przejsciowki po lewej do euro)
    watpie zeby sie dalo dzwiek przez component, a obraz hdmi. najprawdopodbniej bedziesz musial polaczyc przez component do tv i do kina.
     
  7. bolecscnm

    bolecscnm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    każdy iks ma wyjście komponent musisz użyć orginalnego kabla który dostałeś razem z konsolą.

    jesli chcesz podłączyć obraz przez hdmi a dzwięk przez optyka to musisz rozebrac tą duża wtyczke z orginalnego kabla w której jest wyjście optyczne bo jak ją podłaczysz to zasłaniasz wyjście hdmi, gdzieś na forum jest tutek jak to zrobić.
     
  8. mackoo

    mackoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok mam ten kabel po prawej...yhm to do roboty:D
     
  9. bolecscnm

    bolecscnm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    ten kabel podłączasz do iks i już masz z drugiej strony chinche...
     
  10. ramzess

    ramzess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeczpospolita
    mackoo - jak chcesz obraz przez kabel hdmi a dżwięk z kina to kupujesz kabelek optyczny i podłanczasz LCD-ka z kinem domowym, na 100% w obu sprzętach masz te wejscia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum