1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel DMI na DVI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez primerk, Kwiecień 26, 2010.

  1. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupiłem kabel do x-boxa hdmi z przejściówką na Wejście komputerowe DVI ale coś nie chodzi nie wiecie może czemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    trafiona przejsciowka lub kabel a moze cos innego
     
  4. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Być może kupiłeś hdmi-dvi a monitor masz z wejściem dvi ale analogowym a nie cyfrowym.
     
  5. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    nie spotkałem się z monitorem/telewizorem ,który by miał tylko DVI-A(analog only)

    kup lepiej jeden kabel (HDMI<->DVI) te przejściówki są dość często nie najlepiej wykonane
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Mozna to porownac do czegos takieg jak analogowe hdmi, chodzi o HDCP.
     
  7. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    tak tylko jedno ale ...

    Xbox 360 przesyła sygnał szyfrowany(hdcp) po hdmi tylko w przypadku filmów HD-DVD !! MENU jak i sama gra nie wymaga HDCP


    primerk@ podaj jaki masz monitor/telewizor
     
  8. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra panowie dałem sobie radę chodzi elegancko jak podepne samo HDMI to nie działa ale podpiołem z kablem standardowym jednocześni i śmiga aż miło :)

    Pozdrawiam wszystkich.
     
Wczytywanie...

Poleć forum