1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel do internetu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez KalitaPL, Sierpień 11, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. KalitaPL

    KalitaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie dawno kupiłem xboxa 360 arcade.Chcę grać w internecie i wiem że jest potrzebny router.Coś tam jeszcze słyszałem że trzeba mieć specjalny kabel pod internet do xboxa.Czy to prawda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. KalitaPL

    KalitaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak go podłączyć?Te kreski to kabel.
    [​IMG]
     
  5. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Chyba to teraz lepiej zrobiłem [​IMG]
     
  7. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Albo jak chcesz zrezygnowac z zakupu routera a masz w pc 2 wejscia do internetu typu polaczenia telefonicznego lub lokalnego to zrob tak jak nizej. Tam gdzie jest kabel PC-XBOX to to jest ten kabel co podalem w moim poscie wyzej w linku na allegro.
    [​IMG]
     
  8. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    on nie ma kabl telfonicznego w kompie .i chyba mój projekt jest najlepszy.
     
  9. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No skoro pisze ze musi miec router i kabel ethernet to chyba teraz laczy sie przez lacze telefoniczne?
     
  10. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    on narazie neta ma tak zrobionego że wychodzi kabel od neta za ściany i podłącza do kompa i ma neta .
     
  11. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No tak ale mi chodzi o to ze jaka ma wtyczke. Po za tym- najprostrza karta sieci lokalnej 20 zl. Posiada tylko wtyczke do sieci lokalnej. Wiec moglby zrobic mostek.
     
  12. KalitaPL

    KalitaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok. 65userow i pele321 macie pomógł.Można zamknąć temat.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum