1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel do Pierwszej Konsoli XBox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kropka1188, Styczeń 29, 2014.

  1. kropka1188

    kropka1188 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Muszę załatwić kabel, który połączy konsolę Xbox z druga identyczna konsolą - chodzi tutaj o PIERWSZĄ KONSOLĘ XBOX(chyba z 2005 roku).
    Czy ktoś może mi pomóc i napisać jaki kabelek będzie potrzebny ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Yyyy... Nie da się.
     
  4. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
  5. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    A da się połączyć ze sobą 2 konsole?
     
  6. kropka1188

    kropka1188 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdybym tylko wiedziała :) ktoś chce zrzucić z jednej konsoli jakiś program na druga konsolę i potrzebuje jakiś kabel do tego tylko kompletnie nie wiem jaki to ma byc.
     
  7. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
  8. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Kablem ethernet wrzuć ten program na pc a potem na drugą konsole go wrzuć z pc.
    A konsole przerobione?
     
  9. kropka1188

    kropka1188 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jednak konsola przerobiona, druga nie. I ten ktoś chce zrzucić jakiś program z tej przerobionej na ta nieprzerobioną :) Nie wiem podobno się da...tylko tłumaczenie przez telefon jaki to ma być kabel nic mi nie wyjaśniło...:)
     
  10. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Pewnie chodzi o puchaty installer. Dobrze myślę?

    Chcesz przerobić tą drugą konsole?
     
  11. kropka1188

    kropka1188 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak chyba o to chodzi, ktoś chce przerobić ta nieprzerobiona konsole :) aby móc na niej odtwarzać filmy i muzykę:)
     
  12. kropka1188

    kropka1188 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ktoś wie????? Lub może podpowiedzieć gdzie szukać odpowiedzi na to pytanie? Może jakieś serwisy starych konsol ?
     
  13. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
  14. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Puchaty tu nic nie da. Działa tylko na konsolach z chipem lub softmodem. Miała być wersja 'hackująca', ale w końcu nie powstała ;)

    Do autorki, drugą, nieprzerobioną konsole musisz najpierw przerobić. Możesz to zrobić za pomocą hot swapu dysku do pc, lub wlutować chip.

    Później, jeżeli bardzo Ci zależy aby kopiować coś między konsolami, łączysz konsole albo do routera, albo bezpośrednio między sobą kablem sieciowym krosowanym. Ale jeżeli już jest przerobiona, nie stanowi to żadnego problemu aby kopiować dane z PC.
     
  15. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
  16. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Jak pisałem wyżej, takim kablem na takich konsola możesz jedynie pograć po linku. Jeżeli obie będą zmodyfikowane to wtedy możesz sobie przerzucać między nimi co chcesz
     
  17. kropka1188

    kropka1188 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale w razie czego ten kabel "kabel cross rj45" połączy ze sobą konsole i do nich pasuje tak ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum