1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel do zasilacza xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hektorek, Luty 21, 2011.

  1. hektorek

    hektorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem, posiałem gdzieś kabel zasilający zasilacz (masło maślane) ten z 2 bolcami, i się tak zastanawiam czy będzie pasował kabel od PC z trzema bolcami, wejść wejdzie ale czy to zadziała?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotrek95pl

    piotrek95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    trzeci to przewod ochronny to jest uzieminie.Nie jest potrzeby do kosoli .
    Bedzie dzialac
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie wejdzie od razu ,trzeba w plastiku wyciąć rowek
     
  5. hektorek

    hektorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie trzeba wycinać, więc śmiało można tak skorzystać?
     
  6. beefree88

    beefree88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Police
    tak ja mam tak samo :p bo moja konsola pochodzi z UK a tam w zasilaczu są 3 bolce i wtyczka też ma 3 ;P. Wsadziłem kabel od kompa i śmiga aż miło :p
     
  7. hektorek

    hektorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    otóż to wpychać i grać
     
Wczytywanie...

Poleć forum