1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel do zasilacza

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez donDeMoN, Sierpień 13, 2009.

  1. donDeMoN

    donDeMoN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Niedawno kupiłem sobie na allegro nowego xboxa(jasper) po "okazyjnej" cenie i wychodzi na to, że dostałem nie-oryginalny kabel do zasilacza. Napisane na nim jest, że obsługuje napięcie 10-16A. Ma on wejście na 3 wtyki z czego zasilacz x-a ma tylko 2...

    Konsola z nim działa, ale pamiętam, że kiedyś były chyba problemy z kablami do zasilacza w pierwszych modelach xboxa. Stąd moje pytanie czy można z niego bezpiecznie korzystać?

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    A to nie jest przypadkiem kabel do podłączenia Komputera/Monitora :whistle:
     
  4. Suteq

    Suteq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak masz rację, to jest normalny kabel od kompa. ;) Xbox z nim współpracuje, bo to tylko kabel. ;) Po prostu może ta "okazyjna" cena wynikała z tegóż kabla.
     
  5. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Oryginalny miał zapewne wyjście na angielskie gniazdko i zazwyczaj się własnie na taki kabel zmienia.Nie ma to znaczenia wiekszego dla pracy samego zasilacza.
     
  6. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    Tak jak Brabus napisał
    Można to nazwać rzeczą normalna według mnie (pod względem działania konsoli)
     
Wczytywanie...

Poleć forum