1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel DVI-HDMI KOMPUTER/XBOX 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Hosee, Grudzień 13, 2010.

  1. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kupiłem sobie kabel DVI-HDMI na Allegro.

    Na komputerze podłączyłem go do wejścia HDMI,dziwne rzeczy się z nim dzieją, niby działa,ale tylko do momentu jak załaduje się Windows 7.
    Czy XBOX 360 będzie współpracował z tym kabelkiem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidldz

    dawidldz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Nie powinno być problemów
     
  4. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale to dlaczego mi z PC nie współpracuje?
     
  5. funy

    funy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    może problem tkwi w kablu?
    ile to coś kosztowało?
     
  6. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    20 z przesyłką,ale kabel działa z PC tylko do mementu jak windows sie wczyta
     
  7. kwozniak7

    kwozniak7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To może być wina kabla. Ja swoją x360 podłączam przez kabel HDMI i przejściówkę DVI do monitora i wszystko pięknie chodzi :)
     
  8. Lolek17

    Lolek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    Ja mam takie pytanie czy jest różnica między HDMI a AV ?
     
  9. funy

    funy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jakby nie było to raczej by nie potrzebowali tworzyć HDMI prawda??


    a co do tego problemu to spróbuj podpiąć to na innym kompie, może wina tkwi w systemie operacyjnym
     
  10. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Jakim AV? Bo AV to skrot od Audio-Video, a nie zaden standard zlacza.
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    XBOX bedzie dzialal z tym kablem bez problemu, chyba ze masz gniazdo w monitorze uszkodzone, ale potym jak opisujesz to raczej nie.
    Co do problemu z PC to Ci nie pomoge, bo to nie to forum, jedynie moge Ci podpowiedz ze problem moze lezec po stronie sterownikow do karty graficznej.

    @Lolek17 domyslam sie ze chodzilo Ci o kabel, ktory jest w zestawie z konsola. Tamten kabel przesyla obraz analogowo, a HDMI cyfrowo. Jakosc na kablu HDMI jest zdecydowanie lepsza.
     
  12. dawidldz

    dawidldz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Problem nie tkwi w monitorze czy systemie.Należy w opcjach karty graficznej ustawić odpowiedni tryb.Pokombinuj z Klonowaniem obrazu itd. Niekoniecznie monitor musi działać po tym kablu jako ekran podstawowy.
     
  13. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    bardzo mozliwe ze szajsowaty kabel dostales =p. sprobuj cos moze pomodyfikowac w ustawieniach grafiki w xboxie. tam w ustawieniach konsoli ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum