1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel enthernet

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez W!ndows, Styczeń 6, 2009.

  1. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy ten kabel - enthernet znajduję się w wersji arcade?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie znajduje się. Trzeba zrobić/kupić na własną rękę.
     
  4. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Będzie pasował, bierz skrosowany.
     
  6. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Możesz dac linka do krosowanego, i jakie są jego koszty?
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ****, przecież ty dałeś linka do tego kabla, musisz tylko gościowi napisać, że chcesz skrosowany.
    Będziesz podłączał po kompa czy router ??
     
  8. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Do kompa, a co??
    I jak to podłączyć?
     
  9. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    I jeszcze pytanko
    A gdy dokupie kabel, mam neostrade, a brak karty sieciowej? Będzie wszystko śmigać?
     
  10. Vookash

    Vookash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    Musisz kupić kartę sieciową na PCI. Ona będzie rozdzielać neta do twojego Xa. Jak router tylko że taniej .
     
  11. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    a ja zepsułem ten kabel . chciałem zarobić go od nowa bo wydawało mi się że nie wszystkie te mniejsze kabelki wchodzą do wtyczki... myliłem sie :D
     
  12. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A filmy HD RiP / x264 będą dzialać bez kodeków?
     
  13. Vookash

    Vookash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    Ja kupiłem najzwyklejszy kabel ethernet i kartę sieciową za 15zł i wszystko pięknie chodzi.
     
  14. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A gdy film .avi przekonwertuje do .DVD słyszałem, ze bedzie dzialal bez zadnych kodekow?
     
  15. Bartekk4

    Bartekk4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konwerter do filmów z .avi do .wmv
    "Allok Converter Video"
    w ogóle nie psuje jakości :)
     
  16. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A czy bez podłączanie do neta, taki przerobiony film odtworzy? :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum