1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kabel ethernet i co dalej ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mc2, Styczeń 7, 2011.

  1. mc2

    mc2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    walkuje juz ponad 3 godziny zeby zrobic polaczenie :0 juz prawie sie udalo znaczy xbox laczy sie z siecia lecz nie moze sie polaczyc z internetem ;/ i teraz jak to zrobic zeby bylo polaczenie z internetem ?? mam laptopa i internet modem usb play huawie e156g i jak tu teraz ustawic itp bo zreobilem wszystko tak jak tutaj Konfiguracje Xbox Live | Artykuły pierwsze ustawienia tak jak dla nesostrady prosze o pomoc bo chyba jest juz blisko ;d
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    router
     
  4. soldium

    soldium Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wrocław
    a jaką wersje xa masz?
     
  5. kichu93

    kichu93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    DLa neostrady to ja się zbytnio nie musiałem męczyć :p Kabel ethernet od x'a do gniazda ethernet w skrzynce życia, i w zasadzie to tyle, jeszze kiedyś włączałem porty ethernet w liveboxowskiej aplikacji "Konfiguracja" jak podpinałem PS2. A tutaj, hmm... raczej to coś to na pewno nie router. Wiem że da się podpiąć tak że przez komputer, ale to komp musi być zawsze włączony, gdzieś to jest tutaj na forum:)
     
  6. mc2

    mc2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomozcie ! xbox xlim 250gb
     
  7. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Looknij do tematu z mojej sygnatury, myślę że tam dość dobrze wyjaśniłem jak stworzyć połączenie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum