1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel ethernet

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patryk147369, Lipiec 2, 2010.

  1. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema!Mam pytanie odnosnie kabla ethernet otoz mam duzy dom i potrzeba mi duzo tego kabla 40m~ zeby dotargac go do mojego pokoju :DI tu moje pytanie mam radiowy internet 1 mb jesli podlacze ten kabel do routera i na gorze do konsoli to czy beda jakies lagi lub problemy z lacznoscia?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    router-konsola napewno nie, bardziej twoja antena-antena dostawcy internetu :)
     
  4. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kabel od anteny idzie do karty sieciowej w komputerze a od komputera mam router jakby i jest tu podlaczony juz jeden kabel taki jak ethernet ja sie zabardzo na tym nie znam :d
     
  5. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    nie powinno być problemów, kabel ethernat to nie kabel antenowy :)
     
  6. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie napisałem kabel od anteny tylko antena------------antena :)
     
  7. Dawek

    Dawek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszystko powinno byc ok moj kolega tak podlaczal i nie bylo problemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum