1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel Ethertnet

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adiko67, Kwiecień 23, 2010.

  1. Adiko67

    Adiko67 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wiem, ze do podlaczenia neta na xboxa trzeba kabelka ethernet i podlaczyc go do konsoli oraz komputera tylko jest taki problem nie moge podlaczyc kabelka ethernet do kompa, bo tam juz mam podlaczonego NETA co zrobic ? :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mr.Wichtig

    Mr.Wichtig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Ewentualnie karte sieciową, z tego co wiem tak też możesz sie podłączyć do internetu :) I taniej wyjdzie;d
     
  5. filet187

    filet187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    tak jak kolega wyżej napisał możesz kupic router tylko jak będziesz kupował to kup dobry aby się dało podpiąć dysk i postawić na routerze serwer plików dla xboxa upnp ja sam posiadam asusa wl500w + dysk 500gb pod usb i np możesz tez wtedy zrobić sobie na routerze ******** komp off a sie pobiera
    A drugim wyjściem jest np kupienie kary sieciowej pod usb i kablem wchodzi do kompa:p a karta sieciowa po usb dajesz do xboxa
    jak bys kupował router to skontaktuj się zemną to ci pomogę w wyborze
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    przez sieciowke - komp musi byc wlaczony, router - nie. router kupisz juz za 80zl, a sieciowke za 30
     
  7. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Hmm nie wiedziałem że komputer musi być włączony... Sam jeszcze nie mam internetu więc nie wiem:p
     
Wczytywanie...

Poleć forum