1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel HDMI 16:10

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez dominoko12, Sierpień 26, 2011.

  1. dominoko12

    dominoko12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!
    Mam pytanie czy jest możliwość zmiany rozdzielczości lub zmiany proporcji na 16:10 przez kabel HDMI. Przez Component HD nie ma takiej możliwości, czy w HDMI jest taka możliwość? I czy jest duża różnica obrazu między kablem HDMI a Component HD?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    jakim cudem chcesz zmieniać proporcje obrazu przez kabel????

    to zależy od monitora (TV) czy oferuje takie proporcje. Component to sygnał analogowy a HDMI to cyfrowy.
     
  4. denro

    denro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Generalnie jest możliwość za pomocą skalera, ale koszt takiego dobrego to 3000zł+
     
  5. dominoko12

    dominoko12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To co jak mam telewizor 16:10 to pozostaje mi grać tylko w nieproporcjonalnym obrazie albo przez kabel VGA?
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jaka rozdzielczosc natywna mam ten tv skoro jest 16:10 ?
    Ustawiasz rozdzielczość natywna tv, a nie 720p i tyle
     
  7. dominoko12

    dominoko12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ten telewizor ma rozdziałke 1440x900, czyli jak kupię kabel HDMI mogę ustawić rozdzielczość?
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Cos mi sie widzi ze to nie telewizor tylko monitor z tunerem, ten tv nie trzyma sie standardow, tak powinienes bez problemu ustawic rozdzielczosc wylaczajac automatyczne dobieranie ustawien wyswietlacza w konsoli
     
  9. dominoko12

    dominoko12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A na Component HD da tak radę zrobić?
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Tak czy siak bedziesz mial ta sama liste rozdzielczosci, wlaczajac 1440x900
     
Wczytywanie...

Poleć forum