1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kabel hdmi a pal 50 i 60

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez frankie, Sierpień 31, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. frankie

    frankie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tv mam podpięty kablem hmdi z konsolą no i nie da się zmieniać z pal-50 na 60. Aktualizacja dashboard tego nie zmieniła... no i mam pytanie czy ktoś zmieniał pal 50 na 60 ? oczywiscie chodzi mi o hdmi...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A po co chcesz to zmieniać? Przecież przez HDMI jak podłączasz to nic nie zmieniając każda gra chodzi...
     
  4. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    Bo masz od razu 60Hz.. Przynajmniej tyle mi wyświetla TV po podłączeniu X'a.
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    taka opcja zmiany jest tylko przy podłączeniu do zwykłego telewizora kineskopowego
     
  6. frankie

    frankie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale ostatnio sprawdzałem jakis arcade i nie chodziła ? pisało że trzeba przełacyć na pal 50... wiadomo że 60hz to lepiej no ale...
     
  7. koperek7

    koperek7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja też mam z tym problem ale mam ustawione PAL 60 i obraz kolorowy wszystko ok oprócz takich kropeczek w niektorych miejscach(zla grafika) , ktoś tam powiedział że wystarczy kupić dobry kabel HDMI i będzoe git!...więc kupuje niedługo mam nadzieje żę będzie ok ...jak myślicie?
     
  8. euro

    euro Banned

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pal mozna zmienic zwykłym kablem co dodają do konsoli
     
  9. yokus

    yokus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale po co to zmieniać...być może twój Tv sam włącza opcje 50hz bo np ma opcje podbijania ilości klatek do 100hz, wobec powyższego 60hz nie potrafi prawidłowo skalować, bo wtedy musiałby podbijać do 120hz. Wiem że w niektórych panasach tak jest
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum