1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel HDMI - brak obrazu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez novis, Styczeń 7, 2013.

  1. novis

    novis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,dziś zakupiłem kabel HDMI 1.4.Gdy podpiąłem kabel obraz się nie wyświetla ani na AV 1 a ni na AV2,dodam że używam wejścia pod euro chincze i normalnie chodzi na kanale AV 2.
    TV Posiadam HD ready a na kablu pisało FULL HD czy ma to z tym jakiś związek
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Stawiam na lipny kabel ale sprawdź też ustawienia obrazu w konsoli :)
     
  4. novis

    novis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kabel nie jest lipny,ponieważ kupiło go 20 osób na allegro komentarze same poztywne.To co mam przepiąć teraz na euro chince i zmienic ustawienie, na jakie ?
     
  5. MGKAIKA5

    MGKAIKA5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    ile zapłaciłes za ten kabel??
    tańsze kable nie mają wszystkich certyfikatów dlatego mogą nie obsługiwać wszystkich urządzeń laptopy tablety smartfony konsole itp.
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    z tego co wiem to na kanale AV nie odpalisz hdmi bo to sa kanaly analogowe, musisz znalezc kanal cyfrowy, u mnie w tv pisze HDMI i tylko na nim mam obraz a na AV idzie z EURO
     
  7. novis

    novis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok będę szukał na kanale cyfrowym

    EDIT
    Znalazłem dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum