1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kabel HDMI -> DVI do monitora

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez gcrew, Styczeń 8, 2009.

  1. gcrew

    gcrew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    A więc tam chciałbym zakupić taki kabel:
    Kabel HDMI-DVI *GOLD FULL HD 1080p * PROFESJONAL (519308861) - Aukcje internetowe Allegro

    I chciałbym się dowiedzieć jakbym podłączył ten kabel do monitora to drugi kabel (w zestawie component) mam podłaczyć pod audio czy jak to jest?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Ojj tu będzie ciężko.
    Masz monitor z DVI ?
    Bo lepiej kupić kabel VGA i tam masz złączkę D-SUB i 2 chinch do dźwięku.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak tylko musisz ta stara rozebrac bo sie nie zmiesci razem z kablem hdmi
    jak cenowo nie ma roznicy miecy tym kablem a vga to bierz vga roznicy nie ma prawie
     
  5. loudlips

    loudlips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    najlepiej rzucic dzwiek i obraz przez amplituner. oczywiscie z wejsciami hdmi. ale jezeli niemasz to niekombinuj i zrob jak mowi reszta. kub vga ;)
     
  6. gcrew

    gcrew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    No tak tylko że ja mam monitor bez vga i tylko dvi. Czyli jak krisr77 wspomniał da się zrobić tak że podepnę hdmi na obraz i rozbiorę wtyczkę żeby weszła na dźwięk nie będzie żadnej kolizji że 2 kable są podłączone a może być tylko 1?
     
  7. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    nie nie będzie kolizji ,mogą być 2 kable podpięte jednocześnie
     
  8. gcrew

    gcrew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    ok dzięki wszystkim za pomoc ;]
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sam tak mam podpiete kabel kosztował mnie 10 zł :) i jest git :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum