1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel HDMI-DVI Ważne!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez robson4141, Lipiec 23, 2011.

  1. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Widziałem w media markt adapter (kabel) hdmi-dvi i mam pytanie czy pod ten kabel mogę podłączyć ten monitor>Gateway FPD1830 - monitor LCD z xbox 360 arcade? jak tak to co z dźwiękiem? A jezeli nie moge to przez jaki kabel najlepiej podlaczyc do tego monitora xboxa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A ta pzrejściówka nadaje się też na słuchawki?
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    na moje oko tak:) z chincza robi przejsciowke na sluchawki wiec powino smigac tylko musisz miec dlugi kabel przy sluchawkach lub xa blisko:)
     
  6. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    i swoja droga fajnie by bylo jak masz kase i zalezy ci na jakosci zeby kable mialy pozlacane koncowki chyba duzo wiecej to nie kosztuje
     
  8. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no ten kabel co podales ma pozlacane nie?
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    przejsciowka nie . i jak chcesz audio podlaczyc z tego co widze ze nie ma glosnikow wbudowanych zostaja ci sluchawki lub zestaw kina domowego
     
  10. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    Mam taka sama konfiguracje i wszystko smiga :)

    Wysłano z Xperii X8 z użyciem Tapatalk
     
  11. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to przejsciowka tez musi miec pozlacane koncowki? xDDD dobra kupie taką bo niechce mi sie szukac ;p
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie musi ale fajnie by bylo:)
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    troszke do jakosci dzwieku daje ale przecietny czlowiek nie jest wstanie tego odroznic:) chyba ze ma dobry sluch odnosnie jakosci i czesto na roznych przejsciowkach slucha muzyki:). mi by nie pasowalo takie cos odrazu slysze spadek jakosci ale przy xboxie moze byc zwykla nawet
     
  14. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak mozesz to podaj przejsciowke pozlacaną a i jeszcze jedno pytanie- jak mi gostek przerobi xboxa lt+1.9 to musze cos jeszce wgrywac czy od razu gre sciagnieta odpalic?
     
  15. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    na allegro znajdziesz lub w sklepie z elektronika. a lt1.9 jest do gierek tylko i do live.i ze sciagnieta gra o co ci chodzi o te na żadanie z live?czy gre multi?
     
  16. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    o gre sciagnieta z neta podorbke i nie interesuje mnie przez neta granie, only kampania ;D
     
  17. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    pewnie chodzi ci piraty na extreem . to lt 1.9 zalatwi sprawe z kazda gra oprocz magiczna lista ap 25 a to jest okolo 5 gier i o ile nie wgrales dasha z przed kilku dni co ci offline podziala kazda nawet ap25 o ile masz orginalny naped do xa i brak dasha z przed kilku dni
     
Wczytywanie...

Poleć forum