1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel HDMI-HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damian0258, Czerwiec 22, 2010.

  1. damian0258

    damian0258 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Siema mam taki problem...podłączyłem xboxa kablem HDMI-HDMI, obraz mam normalnie pod największą rozdzielczością . ale nie mam dzwięku co z tym zrobić ...xbox jest dobrze podpięty a na zwykłych chinchach działa normalnie głos i obraz :confused::confused::confused::confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Dziwne, zmień w ustawieniach konsoli ustawienia dźwięku :)
    Może dźwięk masz analogowy, a nie cyfrowy.
     
  4. damian0258

    damian0258 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    na żadnym z 3 rodzajów nie działa :|
     
  5. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    To może w opcjach telewizora sprawdź?
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jaką masz wersje Dasha? bo na starszej wersji był problem z dźwiękiem na HDMI (na niektórych TV nie było dźwieku). Zaktualizuj konsole i powinno być ok.
     
  7. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W telewizorze powinieneś mieć ustawienia wejścia audio.
     
  8. damian0258

    damian0258 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    no w tv mam dobrze wszystko ustawione...nie wiem co z tym zrobić już :/;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum