1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez novis, Styczeń 4, 2013.

  1. novis

    novis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam posiadam ten telewizor http://allegro.pl/technika-tv-lcd-21-6-dvd-tv-lcd22-242-i2924017188.html. Zamówiłem kabel HDMI http://allegro.pl/nowy-kabel-hdmi-hd-xbox-tuner-katowy-v1-4-3d-i2864155048.html i moje pytanie jest takie czy ten kabel poprawi jakość obrazu na xbox 360 przy takim TV ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    normalny bedzie jak przy kablu hdmi
     
  4. novis

    novis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to już sam nie wiem,znajomy mówił że jeżeli zakupie kabel HDMI to poprawi jakość obrazu
    Dodam jeszcze że na dzień dzisiejszy podpinam pod euro chinch
     
  5. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to będziesz miał w stosunku do euro o niebo lepszą grafike
     
  6. novis

    novis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    O widzisz i taką mam nadzieje ;)
     
  7. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak podlaczysz na HDMI to bedziesz mial grafike w HD na zwykla chinch euro to masakra obraz :p
     
  8. Ziomalek53

    Ziomalek53 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    48
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    A czym się różni kabel HDMI np. 1.3a od 1.3b?
     
  9. SkoreK76

    SkoreK76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kluczbork, Poland
    Funkcją 1.3b jest już do 3D ale chyba bez FHD, żeby mieć FHD 3D musisz mieć kabelek HDMI 1.4 ;) w 1.3a nie obsługuje 3D
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja mam kabel za 5 zł jakiś stary i obsługuje 3d...
     
Wczytywanie...

Poleć forum