1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hajaszek, Czerwiec 16, 2014.

  1. hajaszek

    hajaszek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, Kupiłem na allegro kabel HDMI. Konsola nie ma obrazu po podłączeniu tym kablem. Mam xboxa 360 Slim E.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Czyli mamy rozumieć że na immym kablu działa?


    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. hajaszek

    hajaszek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie wiem, bo konsola jest nowa i kabel też. a nie posiadam innego kabla. na AV działa normalnie
     
  5. ja0lek

    ja0lek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Toruń
    najlepiej jak byś podłączył laptopa albo inne urządzenie pod ten kabel HDMI i sprawdził czy jest sprawny
     
  6. joix1

    joix1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    Moze wystarczy wybrac na tv source i przełaczyc na hdmi
     
Wczytywanie...

Poleć forum