1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kabel Hdmi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Slim91, Luty 28, 2010.

  1. Slim91

    Slim91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiecie gdzie podłaczyć kabel Hdmi do xboxa 360?? Kombinuje i nie moge wykombinować. 3 pytania:
    To podpina się zamiast eurozłącza??
    Potrzebna jest jakas przejsciowka??
    Sa jakies Xboxy 360 do ktorych sie nie da podlaczyc Hdmi??


    P.s.
    TV jest Full HD,a Xboxa niewiem jaki rodzaj mam poniewaz kupowałem go pol roku temu od znajomego za 380zl
    Pomóżcie:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skik

    Skik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko do jednej dziury pasuje ;p
    Musisz zdjac obudowe wtyczki kabla wyzej, zeby sie kolo siebie zmiescily, jest gdzies poradnik na forum


    Chyba, ze masz starsza wersje bez hdmi
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Pewnie nie masz hdmi. Pierwsze wersje xa nie miały, a do tego się grzały, psuły i dlatego tak tanio kupiłeś
     
  5. V.V

    V.V Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    252
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Elbląg
    dokładnie jak wyżej, pewnie stara wersja. Możesz zainwestować w przejściówkę.. ale dodatkowe koszty, a nie jestem pewnie czy efekt taki sam.
     
  6. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    http://www.360drives.com/images/xbox360-hdmi.jpg
    Tak wygląda hdmi w xbox'ie 360 jeśli nie masz tego złącza to podłącz do tv przez component (6chinchy- podpina się 5 nie mylić z composite 3 chinche - gówniana jakość) lub kablem vga jakiejs dobrej firmy najlepiej big ben lub oryginalne M$ - bo zarówno na vga jak i compomencie sygnał jest przesyłany analogowo (czyli jak kijowy kabel to tracisz na jakości); na hdmi jest przesyłany cyfrowo czyli obojętnie jaki kabel czy za 10zł czy za 200zł ;]
     
  7. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    napewno componetnt analogowo? obsuguje rozdzielczość do 1080i(lubp ale chyba i) wiec nie ,może przesylac nanalogowo. natomiac vga NAPEWNO jest analogowy
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Component jest kablem analogowym.
     
  9. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na prawde? chcialem go kupić już go nie kupię
     
Wczytywanie...

Poleć forum