1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kabel hdmi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karimata, Marzec 16, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. karimata

    karimata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Z tego co się orientuje w zestawach PS3 nie ma kabla HDMI ,a jak to jest w XBOXach?;p chodzi mi o wersje Elite
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Tak jest kabel hdmi.
     
  4. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Jest ale tylko w elite. Arcade nie ma kabla HDMI. Premium chyba tez nie ma.
     
  5. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Czytanko ze zrozumieniem ?!

     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Co Ty w błąd wprowadzasz? W nowych Elite nie ma kabla HDMI i nie ma audio adaptera
     
  7. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Dla upewnienia rzuciłem okiem na zestawy Elite na allegro i widziałem tam kable hdmi.
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dodawane oddzielnie przez sklepy. FABRYCZNIE nie ma kabla HDMI w środku....
     
  9. karimata

    karimata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    o to mi chodziło :p dzięki :D
     
  10. mr.dildo

    mr.dildo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma kabla w zestawie. Widziałeś na allegro bo zapewne sprzedawca dodaje od siebie.
     
  11. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Kolega przeedytowal posta i dodal to elite. Czytanko bylo. Tylko dlugo odpowiadalem
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum