1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel HDMi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oNe, Styczeń 22, 2011.

  1. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Czy kabel HDMI można podłączyć z xboxa do starego telewizora (tych z tyłem) ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gryzek

    Gryzek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krobia
    Kabel HDMI możesz podłączyć do TV, które mają wejście HDMI(jest napisane przy tym wejściu HDMI). Jeżeli dobrze rozumiem twój post, to te TV z tyłem nie mają wejścia hdmi.
     
  4. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Ale nie można tak że kabel HDMI podłącze do xboxa z tyłu (mam wejście) a drugą końcówkę kabla (chinca) podłącze do TV ?
     
  5. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Jak nie ma w tv wyjścia HDMI to raczej nie możliwe!
     
  6. kozaznosa

    kozaznosa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kuj-pom
    nie mozna. zreszta zawsze mozesz sprobowac jak ci sie uda to napisz jak to zrobiles :D
     
  7. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
  8. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
  9. martins20

    martins20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    będzie idealny.
     
  10. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Musi być złącze w TV , raczej nie ma możliwości ominięcia tego na starych telewizorach po prostu zostaje ci słabsza forma grania na telewizorze niż na TV HD.
     
  11. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
Wczytywanie...

Poleć forum