1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel HDMI ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pokerface122, Październik 7, 2011.

  1. pokerface122

    pokerface122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie czy w xboxie 360 bez kabla hdmi grafika o bardzo ale to bardzo duzo sie zmienia ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  4. kp2006

    kp2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeśli przez component to nie
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    zależy jak masz teraz podłączone. Bo jeśli kablem component to różnica między nim a hdmi jest, acz nie tak spora. Jeżeli jednak kablem composite to jest wielka przepaść
     
  6. pokerface122

    pokerface122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam kabel takie jak ten kabel component tylko ze mam mniej czinczy

    A da sie podpiac kabeld hdmi pod stary telewizor ktory ma jescze wejscie na czincze z przodu ?
     
  7. kamil.kd

    kamil.kd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    jak stary telewizor ma hdmi (in) to tak , a jak nie to szukaj sobie z tyłu przyjacielu wejścia czinczy , chyba że jest tam duża wtyczka ....
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    a ma wejście hdmi? Ma wejście rgb? Chłopie piszesz jakieś pierdółki, nikt ci nie odpowie jak nie wie jaki masz telewizor.
     
  9. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    a widziales kiedys tv z hdmi OUT?
     
  10. XboXGG

    XboXGG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a sa rozne kategorie i rozne ceny kabli
    mozecie podpowiedziec jaki jest najlepszy ?
    jakosc/cena
    bo pewnie zaraz ktos napisze " najdrozszy " :) , a nie zawsze tak jest :p:)
     
  11. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    jak najtanszy bierz jaki tylko bedzie
     
  12. XboXGG

    XboXGG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kabel to mam jakis z orange box i nie wiem co to za model , ale dziala idealnie , no plazmy czy leda nie mam , ale full hd :)
    pytam , bo moze sa jakies roznice
    jesli nie to super :)
     
  13. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bierz najtańszy kabel. Przecież tu chodzi o sygnał cyfrowy czyli jest albo nie ma sygnału.
     
Wczytywanie...

Poleć forum