1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel, który odpowiada za obraz na monitorze

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fristayllo, Maj 1, 2012.

  1. fristayllo

    fristayllo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, poszukuję kabla, który po podłączeniu do konsoli i monitora da mi obraz na monitorze. Szukałem na allegro, pisałem do sprzedawców i dostawałem odpowiedzi, że kabel ma 1,8m. Ja niestety potrzebuję coś koło 2,5m lub 3m. Jest w ogóle taki kabel na allegro, który będzie miał te 2,5m? Chciałbym jak najszybciej go kupić, bo jednak TV za stare i gdy gram w Wiedźmina, to mam czarne pasy, które pomniejszają obraz, że żadnych napisów nie widać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xdf0r

    xdf0r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mówisz o kablu HDMI? One przeważnie są 1.8m. Tylko czy monitor ma wejście HDMI? Jeśli tak to oczywiście można dokupić dłuższy kabel na pewno są. Sam używam kabla 5m :)


    Wysłane z mojego iPod'a touch przy użyciu Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. fristayllo

    fristayllo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jestem zielony w tym, więc jak to sprawdzić, czy mój monitor ma takie wejście?
     
  5. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Podaj model monitora dokładny to ci powiemy.
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    1 osoba to lubi.
  7. fristayllo

    fristayllo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Model monitora: Beinea 1905 S1

    Mam to wejście, czy nie?
     
  8. xdf0r

    xdf0r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie masz i musisz kupić kabel taki jak podał kolega wyżej .



    Wysłane z mojego iPod'a touch przy użyciu Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  9. fristayllo

    fristayllo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moglibyście mi poszukać tego kabla na 2,5-3m na allegro? Bo zupełnie nie wiem jak szukać, takich kabli.
     
  10. rochcio2

    rochcio2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  11. xdf0r

    xdf0r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Xbox vga wpisz. A jak będzie za krótki to można kupić przedłużacz... Zrób zdjęcie jeszcze tylu monitora bo może nie być vga tylko samo dvi


    Wysłane z mojego iPod'a touch przy użyciu Tapatalk
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to monitor w formacie 4:3 wiec i tak bedziesz mial pasy na ekranie.
     
    1 osoba to lubi.
  13. fristayllo

    fristayllo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. fristayllo

    fristayllo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie wiem, czy nawet dobre zdjęcia porobiłem:

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    rochcio2, czyli mówisz, żeby kupić te 2 kable i będzie wszystko działać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum