1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kabel łączący TV z Xbox..

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wisnia12, Grudzień 11, 2010.

  1. wisnia12

    wisnia12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    1.Mając zwykły telewizor CRT czy jest możliwość podłączenia do niego xbox-a?
    2.Jak tak, to bardzo proszę o konkretne linki do zdjęć z okablowaniem , żebym wiedział co kupić :)

    Z góry dziękuje ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. Tak mozna.
    2. Kabel dostaniesz w zestawie z konsola, jest to kabel AV.
     
  4. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    Jeśli jest to telewizor crt to kup przelotkę z czincza na euro złącze , jak monitor (bo to już jest inna sprawa , to masz kłopot , poszukaj , popytaj w sklepie , więcej się dowiesz .
     
  5. wisnia12

    wisnia12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    no dokładnie taki kabel , ale jak nie masz takiego złącza AV to przelotka czincze - euro złącze
     
  9. Szczymryj

    Szczymryj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy X'a (slim) można podpiąc na euro złącze?
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak.
     
  11. Szczymryj

    Szczymryj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy po podpięciu na to auro złącze obraz wiele straci na wartości w stosunku do HDMI ?
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jakosc obrazu bedzie duzo slabsza.
    Bedzie to cos mniej, wiecej na poziomie poprzedniej generacji graficznie.
     
  13. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Nie no tak źle nie będzie ja też grałem kiedyś na crt.I teraz mam taką średnią różnice jak gram na hd ready.
     
  14. kubek

    kubek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli kupujesz nowego X'a ze sklepu, dostaniesz przejściówkę chinch - Euro
     
  15. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    W stosunku chinch vs hdmi jest przepaść . No ale jeżeli nie masz takiego wejścia to nic się nie dzieje bo masz albo chinche albo euro. Na tym też się da grać. Raz próbowałem u siebie na lcd, poprzez przejściówkę euro i obraz nie był dobry, ale na telewizorze crt na euro wyglądał dobrze.
     
  16. asagy

    asagy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kamień Pomorski
    W zestawie będzie od razu przejściówka, wiem bo sam mam TV CRT i niedawno kupiłem X'a. Co do straty jakości obrazu - nie sądzę żeby jakoś gwałtownie jakość spadła.
     
  17. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Jeżeli masz euro w tym crt i obsługuje on sygnał rgb to proponuje zakupić kabel właśnie rgb. Obraz sporo lepszy niż przez zwykłe av. Mam taki kabel na zbyciu jak coś bo sie przesiadłem na lcd z hdmi :) Pisz na PW
     
  18. Szczymryj

    Szczymryj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dziękuję bardzo za błyskawiczne odpowiedzi wszystkim użytkownikom.
    Teraz już trochę więcej wiem, dzięki wielkie.

    A jeżeli przerobię konsolę i będę grał na LIVE to na 100% mam bana? Da się to jakoś "schowac"?
    Podobno jeżeli kupię konsole to ma Ona od razu gold na miesiąc. Ona jest wpisana na jakiejś kartce czy od razu jak włącze konsole to mi zaczną iśc dni?>

    Nie będzie problemów jeżeli mam internet radiówkę 1 MB, dokupię ROUTER i już można pykac bez żadnych problemów? Czy trzeba coś jeszcze dokupywac, jakieś kable czy coś?
     
Wczytywanie...

Poleć forum