1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kabel lan

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez wrobelek166, Kwiecień 12, 2009.

  1. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
    Witam mam pytanie chcial bym sobie kupic 5m kabla lan lecz nie wiem z jaka koncowka bo tam sa jakies ftp i utp i jakies inne prosze o pomoc...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Możesz utp tak samo możesz ftp jest grubszy lepszej jakości i ma ekran
     
  5. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    UTP, FTP? Trochę tego nie kumam :(

    Kupić końcówkę " komputer - komputer " ??
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    utp jest tanszy i wlasciwie tylko jego masz szanse kupic (ftp jest drozszy)
    co do koncowki to kup takie jakie ci trzeba (jak podlaczasz pod komputer to kup crosover) jak do modemu - routera to prosty
     
  7. Mati_2006

    Mati_2006 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Nie mam router'a :/ Mam interner radiowy 512 kb/s - tak z innej beki.

    I mam swojego PC >> kabel LAN >> do laptopa siostry = i u niej internet śmiga.
    No i mam te pytanie, czy taki kabel podoła zadaniu na XBOX'a.

    PS Czy z takim łącze 516 kb/s mogę grać w sieci??

    Jako że jest to radiówka, poźnymi wieczorami idzie pełną prędkością, w dzień słabizna, nie da się zagrać w nic.
     
  9. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak, taki kabel podoła XBOX'owi. Musisz pamiętać, że połączenie urządzeń bez użycia routera/switcha/huba musi odbywać się za pomocą kabli scrossowanych (crosover)
     
  10. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    weź wskocz na ten link, i postaraj się odpowiedzieć na te pytania - będę wdzięczny
    http://x360iso.org/o-konsoli/6312-pytania-poczatkujacych-o-xbox-360-a-47.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum